Més de 300 futbolistes participaran en el II Torneig de Pasqua de Cala d’Or
28 equips d’arreu de Mallorca de les categories benjamins i prebenjamins disputaran del 18 al 20 d’abril el campionat organitzat pel CD Cala d’Or i l’Ajuntament de Santanyí
El Teatre Principal de Santanyí va quedar petit per a la presentació del II Torneig de Pasqua de Cala d’Or. I és que gairebé 200 persones va assistir a un acte on es va fer el sorteig dels grups d’una competició que en nomé dues edicions s’ha convertit en tot un esdeveniment per al municipi de Santanyí. I és que la segona edició del Torneig de Pasqua reunirà 28 equips i més de 300 esportistes per jugar un campionat entre els dies 18, 19 i 20 d’abril al nucli costaner de Cala d’Or.

Els impulsors d’aquest torneig són els membres de la directiva del CD Cala d’Or, que compta en l’organització amb el suport de l’Ajuntament de Santanyí, i en especial de la regidoria d’Esports. Els equips participants són de les categories benjamins (12) i prebenjamins (16) de clubs de tota Mallorca: CD Cala d’Or, CE Santanyí, CE Es Pla, Sporting Ciutat de Palma, CD San Cayetano, UD s’Arenal, AD Penya Arrabal, CD Serverense, SD La Salle, CD Madre Alberta, CF Sant Jordi, CD Calvià, CD Felanitx, CD Manacor, CD Atlético Baleares, CD CIDE, CF Patronat i Àgora Portals Sports Club.

La presentació del Torneig de Pasqua de Cala d’Or, a més d’acollir el sorteig dels grups, va estar carregada de sorpreses. La principal va ser la participació de Cata Coll, campiona del món de futbol sub-17, qui va ser la mà innocent durant el sorteig. A més, diferents personalitats del món del futbol van enviar el seu suport i ànims als jugadors, a través de vídeos enregistrats especialment per l’ocasió. Així, l’exseleccionador Vicente del Bosque, el futbolista Joan Capdevila, i el periodista Axel Torres, entre d’altres, van dedicar unes paraules als al·lots. Qui també va enviar bons desitjos va ser el padrí del torneig, que no va poder assistir a l’acte, Brandon Thomas, ara al Club Atlético Osasuna, però que va començar la seva formació futbolística al CD Cala d’Or.

La regidora Maria Pons va ser l’encarregada de parlar en nom de l’Ajuntament de Santanyí, i va transmetre tot el suport al Torneig de Pasqua de Cala d’Or: “és un orgull veure l’esforç que es fa des del nostre municipi perquè tants de nins i nines puguin gaudir d’un esdeveniment com aquest. Els valors de l’esport com la feina en equip i la companyonia són fonamentals per construir una societat pròspera”.

A la presentació també hi van assistir el president de la Federació Balear de Futbol, Miquel Bestard, el seleccionador d’Argentina, Lionel Scaloni, el preparador físic Pau Albertí i l’exjugador de Joan Tauler.Bookmark and Share