60 alumnes de Santanyí han participat en els cursos de formació del CEPA Sud
Des de fa gairebé deu anys el Centre d’Estudis per a Persones Adultes del Migjorn de Mallorca, CEPA Sud, imparteix formació a tots aquells que s’interessen ampliar coneixements o completar la seva formació
Durant el curs 2017-18, una seixantena d’alumnes del municipi de Santanyí han participat en diferents cursos d’idiomes. En concret, s’han realitzat a través del CEPA Sud, dos cursos d’alemany, un d’anglès enfocat a l’atenció al públic, i un d’acolliment lingüístic.

La regidora d’Educació i Joventut de l’Ajuntament de Santanyí, Francisca Vidal, ha acompanyat als alumnes que han acudit a l’acte d’entrega dels diplomes acreditatius del curs, que ha tingut lloc a l’IES Damià Huguet de Campos. Segons a explicat Vidal: “és una gran satisfacció veure com any rere any augmenta el nombre d’alumnes que s’interessen per completar els seus estudis a través de la formació per adults. En dos anys hem passat de gairebé cap alumne als 60 d’aquest curs. Des de la regidoria d’Educació i Joventut seguirem fent feina per engrescar a més persones a participar-hi”.

El CEPA Sud imparteix formació, a més de en idiomes, en informàtica, proves d’accés a la universitat i a la Formació Professional de Grau Mitjà. En total a Mallorca participen en la formació per adults unes 600 persones.

Bookmark and Share