El Govern i l’Ajuntament de Santanyí acorden col·laborar per construir habitatges públics al municipi 
El conseller Marc Pons ha explicat al batle, Llorenç Galmés que es projectarà una promoció a un solar de l’IBAVI i el Consistori cercarà més solars 
El conseller de Territori, Energia i Mobilitat, Marc Pons, i el batlle de Santanyí, Llorenç Galmés, s’ha reunit aquesta setmana per abordar la possibilitat de construir habitatges de protecció pública a Santanyí, especialment a les zones de Cala d’Or i Santanyí poble.

Durant la reunió, tant el batlle com la batllessa pedània de Cala d’Or i regidora d’Urbanisme de Santanyí, Bàrbara Xamena, asseguraren que la situació és més dificultosa especialment en el nucli costaner, on és complicat que els joves puguin trobar habitatges a un preu assequible.
 
El conseller va explicar al batlle que l’objectiu del Govern és que el Pla d’Habitatge que s’ha iniciat enguany –amb la construcció de 511 habitatges- ha de tenir continuïtat i que, en aquest sentit, és importantíssima la col·laboració entre les institucions per obtenir sòl on fer aquests habitatges.

Govern i Ajuntament acordaren fer feina conjunta per trobar solars on poder desenvolupar projectes d’ HPO al municipi, amb màxima prioritat per Cala d’Or. El conseller va avançar que el Govern es compromet a tenir enllestir en aquesta legislatura un projecte a desenvolupar a un solar ubicat a Santanyí poble, que és titularitat de l’IBAVI. 

Bookmark and Share