L’Ajuntament posa a punt una sala de 300m2 al Centre Cívic de Santanyí
L’antiga cuina de l’edifici conegut com sa Residència es deixarà a punt perquè estigui a disposició de veïnats i associacions del poble
Ja han començat les feines de rehabilitació perquè el poble de Santanyí disposi d’un nou gran espai per a realitzar activitats i reunions al Centre Cívic. Es tracta de l’antiga cuina de l’edifici, també conegut com sa Residència, situat a la sortida del nucli a la carretera que va a Cala Figuera. És un espai d’uns 300 metres quadrats i que feia uns anys que estava desaprofitat. En total s’hi destinaran un 60.000 euros per desmuntar tot el mobiliari i les instal·lacions obsoletes, i per posar a punt la sala perquè veïnats i associacions en puguin disposar segons les seves necessitats. A més, s’aprofitarà per adaptar els banys perquè sigui més còmode per a persones amb mobilitat reduïda.

El batle de Santanyí, Llorenç Galmés, s’ha mostrat molt satisfet del projecte: “aquest edifici és un dels més ben valorats pels nostres veïnats, en especial per les associacions del poble, tant de gent gran com d’activitats de lleure. I era una llàstima que una part tant gran com aquesta hagués quedat oblidada i sense aprofitar. Per això hi invertirem perquè quedi en les millors condicions possibles”.

Es preveu que les obres estiguin enllestides en poques setmanes, i abans de que comenci el mes de juny, el poble pugui utilitzar aquest nou espai al Centre Cívic de Santanyí.

Bookmark and Share