L’Ajuntament farà una coberta a la pista esportiva de Cala d’Or
Entre les escoletes i les activitats d'estiu s'han registrat 542 inscripcions
L’equip de govern de l’Ajuntament de Santanyí ja té damunt la taula un nou projecte per millorar les instal·lacions esportives de Cala d’Or. Es tracta de la construcció d’una coberta per a la pista esportiva del nucli costaner que està just al costat de la Piscina Municipal Marcus Cooper Walz. La inversió prevista és d’uns 340.000€, i suposarà la realització d’una cobertura completa, ja que a Cala d’Or no hi ha cap recinte esportiu d’aquestes característiques.

Tal com ha explicat la batlessa pedània de Cala d’Or, Bàrbara Xamena, “es tracta d’un equipament que els veïnats i, en especial, els joves del poble ens demanaven. A Cala d’Or no hi ha cap pista de bàsquet o de futbol sala coberta que es pugui utilitzar tot l’any. En aquesta primera fase dotarem de coberta i de graderies a aquest espai, tot i que no quedarà completament tancat. Això si, quedarà preparant per fer un pavelló complet quan sigui possible”.

El projecte ja està redactat i podria començar els pròxims mesos per estar acabat al més aviat possible. Seria una primera fase que dotaria de tapament la zona esportiva, i a més es construirien graderies als laterals, però l’equipament no quedaria totalment tancat per als caps de la pista. En qualsevol cas, les obres ho deixarien tot preparat per fer un pavelló complet en una segona fase.

A més de dotar a Cala d’Or un espai cobert, una obra d’aquestes característiques, completaria l’oferta d’espais esportius del poble, que ja compta amb la Piscina Municipal amb un gimnàs, pistes de tenis i de pàdel, a més de diferents equipaments multiesportius que es van construir al 2018.

Bookmark and Share