Vasko Vassilev llueix a la nit de música arran de mar de Cala Figuera
El violinista búlgar Vasko Vassilev va conquistar el cor de tots els assistents del concert Música arran de Mar del Caló d'en Búsques de Cala Figuera amb la seva entrega sobre l'escenari.
Més de 1.500 persones es van acostar fins al nucli costaner per gaudir del virtuosisme de Vassilev, que va ser encoratjat per centenars de compatriotes eren al caló. A Bulgària, el violinista és tot un símbol i un referent per la música i la cultura.
 
Com és habitual en els concerts de Música arran de mar, l'intèrpret va arribar per mar pujat a una embarcació que el va deixar al moll, i des d'on va començar a tocar. Acompanyat en tot moment per l'Orquestra del Festival de Santanyí dirigida per Vicenç Balaguer, el programa es va encetar amb les Quatre Estacions de Vivaldi, que amb l'enèrgica manera de tocar de Vassilev, va enamorar al públic totalment entregat des dels primers compassos. A la segona part de l'espectacle van toca una partitura de George Gershwin (Fantasia sobre Porgy and Bess) que literalment, va arribar caiguda del cel.

En acabar, el violinista va tornar a partir del moll en barca mentre rebia una forta ovació, com poques vegades s'havia vist al Caló d'en Busques de Cala Figuera.
Bookmark and Share