Vasko Vassilev protagonista del concert “Música arran de mar” de Cala Figuera
El violinista búlgar actuarà al nucli costaner amb un repertori variat que anirà des de Vivaldi fins a Gershwin.
Un any més, el Caló d’en Busques de Cala Figuera serà, per una nit, l’epicentre de la música a l’illa de Mallorca. Enguany el protagonista indiscutible serà el violinista Vasko Vassilev (Sofia, Bulgària, 1970), que a partir de les 22.00 de dissabte dia 7 de juliol mostrarà el seu virtuosisme amb el seu instrument. Vassilev estarà acompanyat de l’Orquestra del Festival de Santanyí dirigida per Vicenç Balaguer, i interpretaran un repertori que inclou Les Quatre Estacions d’Antonio Vivaldi, Adagio per cordes de Samuel Barber, i Fantasia sobre Porgy and Bess de George Gershwin.

La regidora de Cultura, Ricarda Vicens, es mostra molt satisfeta de poder organitzar una vegada més, aquest espectacle: “els concerts del Caló d’en Busques de Cala Figuera tenen un aura especial que els fa diferents a la resta. En molt poques ocasions es pot gaudir d’un espectacle musical d’aquesta categoria en un marc com aquest, amb la lluna i els estels reflectits a l’aigua mentre et deixes emportar per la música. Els darrers anys havíem apostat per l’òpera i la lírica per als concerts de Cala Figuera, però per aquesta edició de “Música arran de mar” hem canviat cap a un concert d’un dels millors, sinó el millor, intèrpret de violí del panorama musical actual. De tot cor, esperem que agradi a tothom”.

El concert és organitzat per l’Ajuntament de Santanyí en col·laboració de l’Associació d’amics de la Música de les Illes Balears, el Conservatori Superior de Música de les Illes Balears i Ports de les Illes Balears, i l’entrada és gratuïta.

Bookmark and Share